Vad önskar du dig i födelsedagspresent? Vad vill du ha i julklapp? Tidigare hade jag nog kunnat ha miljoner förslag på vad jag vill ha. Missförstå mig inte jag kan se saker som jag vill ha, så jag säger att dem kan köpa en mugg tex. Men senaste tiden så har den där muggen känts meningslös. Att vara sjuk får en verkligen att inse hur betydelselöst allt materiella ting är. Den muggen är otroligt fin och jag älskar den, men jag skulle ge upp allt jag äger och har för att bli frisk. Jag skulle ge upp min lägenhet för att vara frisk bara en dag. Jag är så enormt tacksam för allt det lilla jag får, man lär sig uppskatta dem små sakerna när man inte mår så bra. Men det talesättet är verkligen sant ”När man är frisk har man miljoner önskningar, när man är sjuk är det ända man vill att bli frisk.”

Share: